Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΚΑΘΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΒΓΗΚΕ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!
ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ.ΟΙ ΒΟΟΚ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..


ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ 4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ,Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΕΙ.Ο ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΥΛΙΟ ΤΑΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ!ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΔΑΝΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ,ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ UNDER 2.5 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ(ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ,Α ΡΕ ΜΠΕΣΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΩ).ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΕΣ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009,ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ,Ο ΛΙΠΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ 23ΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ (ΑΝ ΔΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΙΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ .Ο ΛΙΠΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ 4-4-3 ΜΕ ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ (ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ Ο ¨ΝΙΟΥΜΑΝ¨ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΠΕΠΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ,Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ..ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΛΙΓΚΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:Ένα 24ωρο πριν από το κρίσιμο σημερινό ματς με τη Σλοβακία ο Ουμπέρτο Μπόσι βρήκε και είπε… φόρα παρτίδα πως η ιταλική Λίγκα έχει ουσιαστικά «αγοράσει» τον αγώνα και θα προκριθεί! «Η λίγκα θα αγοράσει το παιχνίδι. Θα δείτε ότι τη νέα σεζόν θα παίξουν σε ομάδες του Καμπιονάτο δύο ή τρεις Σλοβάκοι ποδοσφαιριστές, όπως παίζει ο Χάμσικ στη Νάπολι» είπε απερίσκεπτα ο υπουργός μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι και πρόεδρος του κόμματος «Λέγκα του Βορρά», που είναι υπέρ της ανεξαρτησίας του βόρειου τμήματος της χώρας. «Αυτή τη φορά ο Ουμπέρτο Μπόσι ξεπέρασε κάθε όριο. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι γελοία» η αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας. Αργότερα πάντως ο Μπόσι ανασκεύασε, λέγοντας πως έκανε χιούμορ, ευχόμενους στους «ατζούρι» να στεφθούν και πάλι Πρωταθλητές Κόσμου.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ 2 ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ..


ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ.

ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΡΟΜΠΕΝ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ,Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ (ΛΕΓΚΕΝ) ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ..ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΕΡ 2.5 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ -1.5 ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3.00.
ΣΚΟΡΑΡΕΙ Κ Ο ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ.ΖΗΛΑΝΔΙΑ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.(ΑΣΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ).

(Οι Λατινοαμερικάνοι προκρίνονται στην επόμενη φάση με ισοπαλία, ενδεχομένως ακόμα και με ήττα ενός γκολ διαφορά, όμως την πρώτη θέση την εξασφαλίζουν μονάχα με «τρίποντο». Και η πρώτη θέση είναι πλέον το ζητούμενο καθώς έτσι θα αποφύγουν την Ολλανδία στους «16», πέφτοντας πάνω σε μία εκ των Ιαπωνία και Δανία.)

Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 2 ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ!ΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.45






ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

ΔΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ:UNDER 2.5 (1.66)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ:2 (1.60)


ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ:

ΚΑΜΕΡΟΥΝ -ΟΛΛΑΝΔΙΑ :XANTIKAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ -1.5 ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ -ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ :1 (1.44)


ΔΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΛΤΙΑΚΙΑ..