Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ MUNDIAL,ΟΜΩΣ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ (ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) .ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ??Κ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ,ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ Κ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΠΕΛΟ) ΓΕΛΙΑ,ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΒΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΣΟΥ...ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ..ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ,(ΟΤΑΝ Ο Χίτζφελντ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ CHAMPIONS ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΙΒΟΥΝ) .
Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΙΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ..(ΤΟΝ ΝΤΟΜΕΝΕΚ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ TO 4-4-2 ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ..)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ,ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ...


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ,ΚΑΘΩΣ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ,ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Κ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ..ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΙΓΚΟΥΑΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΥ...


ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ .ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ.ΟΙ ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ ΑΝ ΔΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ,ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ BOOK ΤΑ ΣΟΥΤ ΗΤΑΝ 24 -3 Υ
περ των ισπανων, αλλα η μπαλα ετσι ειναι ,μια φαση απο τους ελβετους και γκολ ο ¨μαυρος¨ ελβετος..
ΓΙΑ σημερα θα ρισκαρω και θα προτεινω το ωραιοτατο σημειο του να σκοραρει η ισπανια 2 γκολακια στο πρωτο ημιχρονιο...ωραιοτατο και ακριβοπληρωμενο 4 πληρωνει..καλο κ το οβερ που δινει 1.60..

με τους πελατες μας και ξαδερφακια των βραζιλιανων δν ασχολουμαι..ομαδα που στα φιλικα δν κερδιζει το πρασινο ακρωτηρι η μαλλον δν βαζει γκολ δν την ακουμπαω..λογικα κερδιζει με cristiano και περναει ,καθως τα ξαδερφακια τους στην τελευταια αγωνιστικη θα κανουν τα στραβα ματια στην παρεα του κλαψιαρη (οχι του γιαννακη)...


τριτο και τελευταιο ματς ειναι αυτο της χιλης με την ελβετια..Η χιλη στο πρωτο ματς ειχε ευκολο εργο και αν ηταν λιγο προσεχτικη θα διευρηνε κι αλλο το σκορ ,πολυ σημαντικο γι αυτο τον ομιλο καθως προβλεπω τριπλη ισοπαλια και η πρωτια αλλα κ η προκριση θα παιχτει στην διαφορα των γκολ..(μεγαλο ταλεντακι ο alexis sanches λετε να ειναι ελληνας?? το γκολ που χανει ο ponse παιχτης της χιλης απλα δν χανεται).
Για μενα η χιλη ειναι καλυτερη ομαδα απο τους ελβετους και πιστευω στην νικη η οποια πληρωνει 2.30 ,βεβαια το underaki ειναι καλυτερο καθως και οι δυο ομαδες θα παιξουν πολυ προσεχτικα στην αμυνα και θα προσπαθησουν να κλεισουν χωρους..το under πληρωνει 1.55.




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
ΙΣΠΑΝΙΑ -ΟΝΔΟΥΡΕΣ: 2 GKOL Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ (4.00)
ΧΙΛΗ -ΕΛΒΕΤΙΑ :UNDER 2.5 (1.55)